Būvtehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Latgales noliktava OILTEH

Višķu 23, Daugavpils LV-5410
Pārstāvētie brendi: Texaco, Petro-Canada, MOL, MOLYKOTE, Kluber, Nano protech. Texaco produktu līnijas: Delo, URSA, MEROPA, HAVOLINE, Geartex, Multigear, Multifak, Starplex, Capella, Synlube, Pinnacle, Molytex, Texamatic, Hydraulic, Textran, Rando, Brake fluid, Cetus, Compressor, Torqforce. Petro-Canada produktu līnijas: DURON,

VCG ekspertu grupa, SIA, Rīgas centra birojs

Krišjāņa Barona 31, Rīga LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Transporta iekārtu – auto, moto, ūdens, dzelzceļa transporta vērtēšanu; ✓ Ražošanas, enerģētisko, tehnoloģisko iekārtu un līniju vērtēšanu; ✓ Ražošanas un saimnieciskā inventāra vērtēšanu; ✓ Darba mašīnas un instrumentu vērtēšanu; ✓ Informācijas iekārtu vērtēšanu; ✓ Biroja tehnikas un iekārtojuma vērtēšanu; ✓ Būvtehnikas vērtēšanu; ✓ Lauksaimniecības tehnikas vērtēšanu; ✓ Inženierkomunikāciju tīklu vērtēšanu; ✓ Preču krājumu un atlikumu vērtēšanu; ✓ Uzņēmuma aktīvu vērtēšanu; ✓ Visa veida dažādas iepriekš neuzskaitītas kustamās mantas vērtēšanu.

VILGEN būvtehnika, SIA

Cēsu iela 16 – 49, Daugavpils, LV-5401
Informācija no uzņēmumu reģistra

VNN, SIA

Brīvības 137, Rīga, LV-1012
Celtniecības tehnika un iekārtas; tirdzniecība, serviss

Valiants, SIA

"Ķienes B" , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Celtniecības tehnika un iekārtas; noma

Vilciņi-1, ZS

"Vilciņi" , Zaļenieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3011
Transports, transporta pakalpojumi Latvijā. Kravu pārvadājumi pa Latviju. Preču pārvadājumi. Palešu kravas. Nestandarta kravas. Minerālmēslu transports. Kravas autotransports: Automašīnas MAN TGX 414, MAN 26. 603. Kravas autotransports MAN 26. 603 vilcējs ar 6HTSTAR14 riteņu formulu. Kravas auto MAN TGX 414 vilcējs ar 4HTSTAR12 riteņu

Viona, SIA

"Cīņa", Gailīšu pagasts, Bauskas nov., LV-3931
Būvniecības pakalpojumi:: ✓ Ceļu būve ✓ Ūdens un kanalizācijas sistēmu ierīkošana ✓ Ceļu uzturēšana ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Būvtehnikas noma Par būvniecības uzņēmumu:

SIA "Viona" dibināta 1995. gadā. Vairāk nekā 13 gadus tās pamatdarbība ir saistīta galvenokārt ar ceļu būvi un to uzturēšanu. Uzņēmums pilnībā ir nodrošināts ar atbilstošu tehniku, t.sk. tam pieder arī sava asfaltbetona ražotne, kas palielina konkurētspēju vietējā tirgū. Uzņēmums ir arī veiksmīgi realizējis vairākus ūdenssaimniecības projektus. 

Vomer Agro, SIA

Bajāri, Priežavotu aleja 54, Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2117
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas noma. Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība, rezerves daļas, auto daļas, detaļas, labošana, remonts serviss, autoserviss, serviss Ulbroka, Stopiņos, Pierīgā, Rīgas tuvumā. Iekraušanas un izkraušanas tehnika. Frontālie iekrāvēji, iekrāvējs. Auto remonts, apkope. Fermu

Wirtgen Latvia, SIA

Ādažu 28, Bukulti, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Būvtehnika . Ceļu būves tehnikas, būvtehnikas, celtniecības tehnikas noma. Zemes darbi.

Wood Point, SIA

Vējstūru 39, Rīga, LV-1063
Apraksts:

SIA "WOOD POINT" – visplašākā spektra pakalpojumi kokmateriālu tirgū. Esam plātņu materiālu eksperti – piedāvājam saplāksni un tā produktus, citu koku sugu saplākšņa produktus, OSB3 plātnes, dažāda blīvuma kokšķiedru un kokskaidu plātnes. Veicam materiālu piegādi privātpersonām, lielākiem un mazākiem uzņēmumiem gan Latvijā, gan Eiropā un ārpus tās. Piedāvājam dažādus risinājumus plātņu izmantošanai, veicam lokšņu piezāģēšanas pakalpojumus, komplektējam materiālus dažāda apjoma un sarežģītības pakāpes projektiem.

ZOLT, SIA

Mārupes 4, Rīga LV-1002
Apraksts:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

Zemes tehnika, SIA

Celtnieku 2, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Autoceltņa pakalpojumi. Celtņauto, (autoceltnis, ceļamkrāns, krāns, kravas celtnis) 40t, (Demag) autotransports, (MAN 14t) buldozers, (Hanomag, DT-75). Zemes darbi. Grants ceļu būve, būvniecība. Hidromelioratīvā būvniecība. Birstošu kravu pārvadājumi. Grants, smilts. Būvmašīnas.

Zoltapp, UAB

V. Nagevičiaus g. 3, LT-08237, Vilnius
Zoltapp:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

Ļ-KO, SIA

Ķengaraga 10C, Rīga, LV-1063
Ceļu remonts, ceļa zīmes, ceļazīmes, asfaltēšana, labiekārtošanas darbi, būvtehnikas noma, bruģakmens ieklāšana, sniega tīrīšana.