Būvtehnika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Traktortehnika. Kravas automašīnu serviss un remonts. Meža tehnikas rezerves daļas, piegāde. Hidrauliskie sūkņi, cilindri, hidropievadi, manipulatoru labošana. Ceļu, ceļa uzturēšanas tehnika. Hidraulikas elementi, komplekti, komplekts, vārsti, jaudas noņemšanas kārbas kravas automašīnām, hidrocilindri, blīvslēgi, cilindru

BK Grupa, SIA, Mežizstrāde

"Pēterupe BK" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2162
Mežu un cirsmu pirkšana: "BK GRUPA" nodarbojas ar cirsmu un meža zemju pirkšana īpašumā visā Latvijā! Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana. Dastošana. Stigošana. Taksācija. Mērīšana. Uzņēmuma apraksts:

"BK GRUPA" veic mežizstrādi, cirsmu izstrādi. Sniedz hārvestera, forvardera pakalpojumus. Ekskavatora pakalpojumus. Pērk mežus, cirsmas. lepērk, pērk mežu, mežu cirsmas, un meža īpašumus visā Latvijā! Pašizgāzēja pakalpojumi, būvtehnikas pakalpojumi, būvgružu izvešana, melnzeme, grants, smilts piegāde, tirdzniecība. Strādājam Vidzemē, Latgalē, Zemgalē, Kurzemē www.mezizstradebkgrupa.lv.

Pērkam - Cērtamu un daļēji izcirstu mežu, mežus, mežu īpašumus, cirsmas.

Pārdod - sijāta melnzeme, smiltis.

 

RC Traffic, SIA, ceļu būve

Krustpils 62c, Rīga, LV-1063
Pakalpojumi: ✓ asfaltēšana ✓ bedrīšu remonts ✓ ceļu un ielu segumu uzturēšana ✓ ceļu būves tehnikas noma ✓ bruģēšana ✓ labiekārtošana ✓ ceļu satiksmes organizācija ✓ ceļa zīmes ✓ horizontālais ceļu marķējums Pakalpojumu sniegšanas vietas:

Strādājam Rīgā un tās tuvākajā apkārtnē (Ogre, Babīte, Ādaži, Salaspils, Mārupe u.c.).

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

MTE, SIA, Meliorācija, ceļu būve un uzturēšana, būvtehnikas pakalpojumi

Saules 67, Madona, Madonas nov., LV-4801
Pakalpojumi:: ✓ Meliorācijas darbi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Autoceļi un laukumi – būvējam, rekonstruējam, uzturam ✓ Būvtehnikas pakalpojumi – plašs tehnikas parks ✓ Mežizstrāde – sagatavojam un pievedam ✓ Tilti – rekonstrukcija, remonts, uzturēšana ✓ Ūdenskrātuves un hidrobūves – būvējam, attīrām, labiekārtojam

Tikauto, SIA, autoevakuators, lietotas auto rezerves daļas, kravu pārvadājumi Kuldīgā

"Darbnīcas" , Rumbas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Diennakts auto un traktortehnikas evakuācija. ✓ Atkritumu apsaimniekošana. ✓ Būvgružu izvešana, šķirošana. Konteineru noma. ✓ Pašizgāzēju pakalpojumi, kravu pārvadājumi. ✓ Auto likvidācija (licencēta norakstīšana) autokapsētā. ✓ Autotransports, kompjūterdiagnostika. ✓ Auto rezerves daļu tirdzniecība (jaunas un lietotas). ✓ Hidrokrāna, autokrāna (līdz 11t), ekskavatora, miniekskavatora pakalpojumi. ✓ Autogāze, autogāzes iekārtu uzstādīšana. ✓ Smilts, grants, šķembu, melnzemes piegāde un pārvadājumi.

Zoltapp, UAB

V. Nagevičiaus g. 3, LT-08237, Vilnius
Zoltapp:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

VCG ekspertu grupa, SIA, Rīgas centra birojs

K.Barona 31, Rīga, LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Transporta iekārtu – auto, moto, ūdens, dzelzceļa transporta vērtēšanu; ✓ Ražošanas, enerģētisko, tehnoloģisko iekārtu un līniju vērtēšanu; ✓ Ražošanas un saimnieciskā inventāra vērtēšanu; ✓ Darba mašīnas un instrumentu vērtēšanu; ✓ Informācijas iekārtu vērtēšanu; ✓ Biroja tehnikas un iekārtojuma vērtēšanu; ✓ Būvtehnikas vērtēšanu; ✓ Lauksaimniecības tehnikas vērtēšanu; ✓ Inženierkomunikāciju tīklu vērtēšanu; ✓ Preču krājumu un atlikumu vērtēšanu; ✓ Uzņēmuma aktīvu vērtēšanu; ✓ Visa veida dažādas iepriekš neuzskaitītas kustamās mantas vērtēšanu.

DLL-Transports, SIA, Auto kravas no/uz Vāciju, MEGA treileru pakalpojumi

Emburga, "Vēzīši" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Pakalpojumi: ✓ Kravas pārvadājumi un loģistika ✓ Lielgabarīta - negabarīta pārvadājumi ✓ Mega treileru kravas pārvadājumi ✓ Būvtehnikas pakalpojumi Par uzņēmumu:

SIA DLL-Transports nodarbojas ar starptautiskiem kravu pārvadājumiem. Pārvadājam kravas pa Eiropas Savienības valstīm, no Latvijas uz Vāciju, Holandi, Belģiju, Franciju, Austriju, Itāliju un Skandināvijas valstīm. Pašlaik mūsu rīcībā ir divpadsmit kravas automašīnas, tajā skaitā divi megatreileri. No Eiropas valstīm uz Latviju piedāvājam salikto kravu pārvadāšanu un varam pārvadāt arī bīstamās kravas (ADR). Mūsu firmai ir augstas prasības par precīzu un perfekti izpildītu darbu un attieksmi pret to.

Timberlift, SIA

Augšlīgatne, "Riekstiņi" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
SIA “TIMBERLIFT” LATVIJAS TIRGŪ PĀRSTĀV:: ✓ "Groeneveld-Beka" - automātiskās centrālās eļļošanas sistēmas traktortehnikai, lauksaimniecības mašīnām, būvtehnikai, transportam, industriālajām iekārtām, u.c. ✓ "GöteneUfo" - kvalitatīvs aprīkojumu frontālajiem iekrāvējiem un ekskavatoriem t.sk. kausi dažādam pielietojumam, dakšas, ātrās sakabe u.c. ✓ "Clark" - auto iekrāvēji ar celtspēju no 1,5- 8 tonnām, darbināmi ar dīzeļdegvielu, gāzi un elektrību. "Clark" noliktavas aprīkojums t.sk. mehāniskie un elektriskie palešu ratiņi, krautņotāji u.c. ✓ "Raniero" - auto iekrāvēju ražotājs, kas piedāvā elektriski darbināmus auto iekrāvējus ar celtspēju līdz 25 tonnām, piemērotus ekspluatācijai visdažādākajās tautsaimniecības nozarēm ✓ "Auer" - mežsaimniecības un lauksaimniecības tehnika, t.sk. kokmateriālu hidromanipulators trīspunktu uzkabei darbam ar traktortehniku ar jaudu no 50ZS. ✓ "Volvo" frontālo iekrāvēju serviss un remonta darbi. Piedāvājam jaunas un lietotas / atjaunotas rezerves daļas ar garantiju.

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
SIA "Baltijas ceļdaris" sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Teritoriju labiekārtošana un uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Tehnikas noma ✓ Ceļa aprīkojumu uzstādīšana ✓ Apzaļumošana ✓ Bedrīšu remonts ✓ Apsaimniekošana

JD Mārketings, SIA

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Mēs piedāvājam šādus nomas un pārdošanas pakalpojumus:: ✓ Fasādes sastatnes ✓ Modulārās sastatnes ✓ Pārvietojamie torņi ✓ Mobilais žogs ✓ Pagaidu jumti ✓ Skatuves un tribīnes ✓ Sieti un plēves ✓ Montāža un demontāža ✓ Kāpņu torņi

ZOLT, SIA

Mārupes 4, Rīga LV-1002
Apraksts:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Geotraktors" izveidojis inovatīvu sludinājumu platformu, kura atver būvtehnikas nomu tirgu dažādu veida uzņēmumiem, kā arī samniecisko darbību veicējiem u.c. Šajā platofrmā jebkurš lietotājs var izveidot savu darba profilu, kurā viņš var izvietot sludinājumus ar savu tehniku, instrumentiem un ekipējumu nomai, norādot tā ģeolokāciju. Otrpus nomnieki var atvērt šo platformu kurā viegli un ērti var atrast visu būvtehniku un ekipējumu lokācijas uz Latvijas kartes, un izvēlēties sev tuvāko un labāko nomas pozīciju. Vēl šī platforma piedāvā pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, arhitektiem, santehniķiem, elektriķiem, u.t.t. izvietot savus darba sludinājumus, lai šīs platformas lietotāji var atrast tuvāko speciālistu savā jomā. Šī platforma paredz būvniecības un darba speciālistu attīstību un pieaugumu. Mūsu mērķis ir veicināt šo tirgu attīstību, kā arī izveidot to atvērtu, ar caurspīdīgām cenām, kā arī attīstīt loģistisko pusi, lai šo būvtehniku noma un pakalpojuma sniegšana kļūtu sakārtota un pāredzama.

RITO R, riepu centrs un lauksaimniecības tehnikas laukums Madonā

Rūpniecības 45, Madona, Madonas nov. LV-4801
Riepu tirdzniecība Madonā. Vieglo auto riepas, vieglo automašīnu riepas, vieglo auto riepas. Riepu radžošana. Riepu radzes. Motociklu riepas. Moto riepas. Vasaras riepas. Ziemas riepas. Industriālās riepas. Riepu vulkanizācija. Motociklu riepas. Balansēšana motoriepu. Riepu remonts. Moto riepu balansēšana. Traktoru riepas.

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Apraksts: Autoservisu aprīkojums, autoceltņi, personāla pacēlāji, piekabes.

Skaivel, SIA, Dārza tehnikas remontdarbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Spilve, Spilves 2, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Pakalpojumi:: ✓ Dārza tehnikas remonts ✓ Būvtehnikas un celtniecības tehnikas remonts ✓ Dārza tehnikas apkope ✓ Motorzāģu apkope un remonts ✓ Elektroinstrumentu remonts ✓ Remontdarbi ✓ Instrumentu apkope Apraksts:

Pārūpējaties par savas dārza tehnikas, elektroinstrumentu apkopi! Profesionāli meistari saremontēs, veiks sezonas apkopi. Transports no/līdz remontdarbnīcai!

RG Auto, SIA - riepas, auto serviss, autoevakuācija

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 44, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Riepas un diski Jēkabpilī: ✓ Jaunas un lietotas riepas ✓ Kravas auto riepas ✓ Riepu maiņa un remonts ✓ Riepu uzglabāšana ✓ Alumīnija un dzelzs diski ✓ Auto disku remonts

DIENNAKTS EVAKUATORA PAKALPOJUMI VISĀ LATVIJĀ

✓ Pasažieru transportēšana līdz 6 ✓ Renault Master 1.8 t nolaižamā platforma 5x2.5 m ✓ Volkswagen LT 2.5 t hidrauliskā platforma 5x2.10 m ✓ Mercedes Atego 4 t hidrauliskā platforma 6x2.37 m ✓ MAN 7 t hidrauliskā platforma 6x2.37 m ✓ Manipulators 3.5 t

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
Pakalpojumi: ✓ Ceļu, ielu būvdarbi; ✓ Ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu būvdarbi; ✓ Sociālo un rūpniecības objektu būvdarbi; ✓ Siltumapgādes sistēmu izbūve; ✓ Tehnikas noma; Tehnikas noma: Piedāvājam transporta pakalpojumus un nomu. Mūsu rīcībā ir: pašizgāzēji, ekskavatori, buldozers, manipulators un cita tehnika.