Būvtehnika, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

EJ Trans, SIA, traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori

traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori
Rumbula, Latgales 503, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
ekskavatoru noma, pašizgāzēji, pašizgāzēju noma, ekskavatoru pakalpojumi, pašizgāzēju pakalpojumi, būvtehnika

Magnetiks, SIA

Bieķensalas 8, Rīga LV-1004
celtniecības krāna noma, celtniecības krāna īre, celtniecības krāna pakalpojumi, būvtehnikas noma, būvtehnika

NA centrs, celtniecības instrumentu noma, serviss

Rīga
Celtniecības instrumenti. Elektroinstrumenti. Celtniecības tehnikas tirdzniecība. Celtniecības tehnikas noma. Celtniecības tehnikas remonts. Elektroinstrumentu tirdzniecība. Elektroinstrumentu noma. Elektroinstrumentu remonts. Vibroplates. Parketa slīpmašīnas. Alumīnija torņi. Kāpnes. Betona maisītāji. Aeratori. Aerators.

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Elektroinstrumenti, akumulatora instrumenti, tīrīšanas iekārtas, darba apģērbs, metināšanas iekārtas, rokas instrumenti, servisa aprīkojums, smērvielas un eļļas, celtniecības iekārtas un instrumenti, celtniecības tehnika, lauksaimniecības un komunālā tehnika, dārza un meža tehnika, smagās tehnikas serviss, instrumentu serviss un

Avesco Rent, SIA

Krasta 83, Rīga LV-1003
Celtniecības tehnikas noma, būvniecība, būvtehnika , būvtehnikas noma, pacēlāju noma, pacēlāji, iekrāvēji

Wood Point, SIA

Vējstūru 39, Rīga LV-1063
Preskartons, kokšķiedru plātnes, (plātne) saplāksnis, finieris, OSB, briketes, finiera atgriezumi, finiera loksnes. Kokmateriāli, finieris, saplāksnis. Finiera saplāksnis, to atgriezumi, OSB-3, OSB, OSB3, OSB plāksnes. Ūdensizturīgais (ūdens izturīgs) un mitrumizturīgais (mitrumizturīgs) finieris, saplāksnis. Finiera atgriezumi,

Riana, SIA, Metināšanas iekārtas, Veikals

Metināšanas iekārtu veikals
Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
Metināšanas iekārtas, Metināšanas aparāti, Plazmas griezēji, Kompresori. Metināšanas aparāti, pusautomāti, piederumi. Gāzes metināšanas iekārtas. Gāzes griezēji. Gāzes metināšanas griezēji, (propāna vai acitilēna) Metināšanas aparātu iekārtu remonts, serviss, apkope. Metināšanas sistēma, sistēmas, (MIG/MAG; MMA;TIG) Volframa

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Traktortehnika. Kravas automašīnu serviss un remonts. Meža tehnikas rezerves daļas, piegāde. Hidrauliskie sūkņi, cilindri, hidropievadi, manipulatoru labošana. Ceļu, ceļa uzturēšanas tehnika. Hidraulikas elementi, komplekti, komplekts, vārsti, jaudas noņemšanas kārbas kravas automašīnām, hidrocilindri, blīvslēgi, cilindru

BK Grupa, SIA, Mežizstrāde

"Pēterupe BK" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2162
Mežu un cirsmu pirkšana: "BK GRUPA" nodarbojas ar cirsmu un meža zemju pirkšana īpašumā visā Latvijā! Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana. Dastošana. Stigošana. Taksācija. Mērīšana. Uzņēmuma apraksts:

"BK GRUPA" veic mežizstrādi, cirsmu izstrādi. Sniedz hārvestera, forvardera pakalpojumus. Ekskavatora pakalpojumus. Pērk mežus, cirsmas. lepērk, pērk mežu, mežu cirsmas, un meža īpašumus visā Latvijā! Pašizgāzēja pakalpojumi, būvtehnikas pakalpojumi, būvgružu izvešana, melnzeme, grants, smilts piegāde, tirdzniecība. Strādājam Vidzemē, Latgalē, Zemgalē, Kurzemē www.mezizstradebkgrupa.lv.

Pērkam - Cērtamu un daļēji izcirstu mežu, mežus, mežu īpašumus, cirsmas.

Pārdod - sijāta melnzeme, smiltis.

 

RC Traffic, SIA, ceļu būve

Krustpils 62c, Rīga, LV-1063
Pakalpojumi: ✓ asfaltēšana ✓ bedrīšu remonts ✓ ceļu un ielu segumu uzturēšana ✓ ceļu būves tehnikas noma ✓ bruģēšana ✓ labiekārtošana ✓ ceļu satiksmes organizācija ✓ ceļa zīmes ✓ horizontālais ceļu marķējums Pakalpojumu sniegšanas vietas:

Strādājam Rīgā un tās tuvākajā apkārtnē (Ogre, Babīte, Ādaži, Salaspils, Mārupe u.c.).

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

VA Motors, SIA, TEXACO eļļas un smērvielas Rīgas noliktava OILTEH

Bukultu 5c, Rīga LV-1005
Apraksts:

SIA "VA MOTORS" (OILTEH) ir PETRO-CANADA, TEXACO un MOL zīmolu eļļu un smērvielu importētājs un izplatītājs Latvijā. Latvijas eļļu un smērvielu tirgū kompānija ieņem vienu no vadošajām vietām un veic dažāda veida eļļu, smērvielu un tehnisko šķidrumu piegādes plašam vajadzību lokam gan juridiskām, gan fiziskām personām. Kompānijai ir divas filiāles reģionos – Latgales filiāle Daugavpilī un Kurzemes filiāle Saldū. Klientiem pieejamais preču klāsts ietver eļļas, smērvielas un dažāda veida tehniskos šķidrumus visu veidu transportlīdzekļiem - gan ceļu, gan bezceļu tehnikai un ražošanas iekārtām.

Galvenās uzņēmuma stiprās puses ir pieredzējuši, motivēti un profesionāli darbinieki, lieliska reputācija un produktu kvalitāte, kā arī ilggadēja pieredze tirgū. Uzņēmuma darbinieki konsultē klientus par eļļu un smērvielu pareizu izvēli un lietojumu, palīdz orientēties produktu klāstā, izvērtē katra klienta individuālo situāciju, un kopā ar klientu vienmēr tiek atrasts pareizs tehniskais risinājums. SIA "VA MOTORS" nodrošina arī eļļas monitoringa (eļļas analīzes) pakalpojumu sadarbībā ar starptautiski akreditētu laboratoriju. Populārākās produktu līnijas ir šādas: DURON, SENTRON, HYDREX, DURADRIVE, PEERLESS, PURITY, REFLO, ENDURATEX, TRAXON, SUPREME, HAVOLINE, DELO, URSA, MEROPA, GEARTEX, MULTIGEAR, TEXTRAN, COMPRESSOR, HYDRAULIC, RANDO, CAPELLA, SYNLUBE, PINNACLE, DYNAMIC, FARM, HYDRO, HYKOMOL, ULTRANS, MAKROMIL, EMOLIN, BASF, ARTECO, MOTIP, MOLYKOTE, KLUBER u.c.

VCG ekspertu grupa, SIA, Rīgas centra birojs

K.Barona 31, Rīga, LV-1011
Piedāvājam:: ✓ Transporta iekārtu – auto, moto, ūdens, dzelzceļa transporta vērtēšanu; ✓ Ražošanas, enerģētisko, tehnoloģisko iekārtu un līniju vērtēšanu; ✓ Ražošanas un saimnieciskā inventāra vērtēšanu; ✓ Darba mašīnas un instrumentu vērtēšanu; ✓ Informācijas iekārtu vērtēšanu; ✓ Biroja tehnikas un iekārtojuma vērtēšanu; ✓ Būvtehnikas vērtēšanu; ✓ Lauksaimniecības tehnikas vērtēšanu; ✓ Inženierkomunikāciju tīklu vērtēšanu; ✓ Preču krājumu un atlikumu vērtēšanu; ✓ Uzņēmuma aktīvu vērtēšanu; ✓ Visa veida dažādas iepriekš neuzskaitītas kustamās mantas vērtēšanu.

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
SIA "Baltijas ceļdaris" sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Teritoriju labiekārtošana un uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Tehnikas noma ✓ Ceļa aprīkojumu uzstādīšana ✓ Apzaļumošana ✓ Bedrīšu remonts ✓ Apsaimniekošana

JD Mārketings, SIA

Rītausmas 2, Rīga LV-1058
Mēs piedāvājam šādus nomas un pārdošanas pakalpojumus:: ✓ Fasādes sastatnes ✓ Modulārās sastatnes ✓ Pārvietojamie torņi ✓ Mobilais žogs ✓ Pagaidu jumti ✓ Skatuves un tribīnes ✓ Sieti un plēves ✓ Montāža un demontāža ✓ Kāpņu torņi

ZOLT, SIA

Mārupes 4, Rīga LV-1002
Apraksts:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Geotraktors" izveidojis inovatīvu sludinājumu platformu, kura atver būvtehnikas nomu tirgu dažādu veida uzņēmumiem, kā arī samniecisko darbību veicējiem u.c. Šajā platofrmā jebkurš lietotājs var izveidot savu darba profilu, kurā viņš var izvietot sludinājumus ar savu tehniku, instrumentiem un ekipējumu nomai, norādot tā ģeolokāciju. Otrpus nomnieki var atvērt šo platformu kurā viegli un ērti var atrast visu būvtehniku un ekipējumu lokācijas uz Latvijas kartes, un izvēlēties sev tuvāko un labāko nomas pozīciju. Vēl šī platforma piedāvā pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, arhitektiem, santehniķiem, elektriķiem, u.t.t. izvietot savus darba sludinājumus, lai šīs platformas lietotāji var atrast tuvāko speciālistu savā jomā. Šī platforma paredz būvniecības un darba speciālistu attīstību un pieaugumu. Mūsu mērķis ir veicināt šo tirgu attīstību, kā arī izveidot to atvērtu, ar caurspīdīgām cenām, kā arī attīstīt loģistisko pusi, lai šo būvtehniku noma un pakalpojuma sniegšana kļūtu sakārtota un pāredzama.

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Apraksts: Autoservisu aprīkojums, autoceltņi, personāla pacēlāji, piekabes.

Skaivel, SIA, Dārza tehnikas remontdarbnīca

Turpinām strādāt klātienē!
Spilve, Spilves 2, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Pakalpojumi:: ✓ Dārza tehnikas remonts ✓ Būvtehnikas un celtniecības tehnikas remonts ✓ Dārza tehnikas apkope ✓ Motorzāģu apkope un remonts ✓ Elektroinstrumentu remonts ✓ Remontdarbi ✓ Instrumentu apkope Apraksts:

Pārūpējaties par savas dārza tehnikas, elektroinstrumentu apkopi! Profesionāli meistari saremontēs, veiks sezonas apkopi. Transports no/līdz remontdarbnīcai!

Bīriņu Kangari, smilts karjers, SIA BK Grupa

"Pēterupe BK" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov. LV-2162
Apraksts:

Smilts karjers "Bīriņu Kangari" - veic smilts, grants ieguvi un tirdzniecību, pārdod smiltis. Ceļu, autoceļu, lielceļu, laukumu, skvēru būvniecībai veicam piegādi visā Latvijā.